Despre noi Tamplarie PVC Preturi termopane SALAMANDER Noutati Promotie termopane Galerie foto Contact
 
Tamplarie PVC Salamander - STREAMLINE 76
  TERMOPANE
PROMOTIE
 
   
» Sistemul design 2D
» STREAMLINE 76
» bluEvolution
     
  SHOWROOM
TERMOPANE
 
     
   

 

     

   Sistemul de profile

   » Ferestrele si usile realizate cu profile SALAMANDER STREAMLINE 76 combina avantajele unice oferite de acesta cu o feronerie performanta de ultima generatie - ROTO NT - si cu vitraje performante de pana la 40 mm latime, mentinand aspectul estetic deosebit al tamplariei. 

   Functionalitate

   » Nu numai designul sistemului de profile este impresionant ci si tehnologia incorporata care imbunatateste semnificativ confortul vietii si reduce costurile pentru energie. Sistemul pentacameral, cu o latime constructiva de 76mm, confera o excelenta izolare termica, ranforsari din otel zincat de dimensiuni generoase, asigura stabilitate. Sistemul de garnituri duble, integrate in procesul de productie, nu lasa nici o sansa zgomotului si frigului. 

 

   

 
   
   
     
     
     
     
 
TopBIZ - afaceri de top! Ghid CONSTRUCTORI.ro- firme constructii, materiale de constructii, constructie case, firme proiectare, constructori case, preturi constructii, oportunitati, cereri de oferta, poze produse!
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2008 Teco Grup
Toate drepturile rezervate.
eTERMOPANE.ro - firme termopane, tamplarie PVC, tamplarie Aluminiu! Deceuninck, Rehau, SALAMANDER, Deceuninck, Ramplast, Trocal, Veka, Alumil, Exalco!

Membru BIZtoBIZ .ro - Portal business to business, promovare afaceri