Despre noi Tamplarie PVC Preturi termopane SALAMANDER Noutati Promotie termopane Galerie foto Contact
 
Tamplarie PVC Salamander - Sistemul design 2D
  TERMOPANE
PROMOTIE
 
   
» Sistemul design 2D
» STREAMLINE 76
» bluEvolution
     
  SHOWROOM
TERMOPANE
 
     
   

 

     

   Sistemul de profile

  Pe plan mondial a devenit o prioritate utilizarea materialelor si a produselor ECOLOGICE. La aceasta prioritate se aliniaza SALAMANDER promovand sisteme de profile din PVC produse prin reciclarea materialelor respectiv producerea profilelor reciclabile in totalitate. 

   Functionalitate

   » Sistemul de profile SALAMANDER 2D este un sistem fabricat cu utilizarea partiala a materilalului reciclat, prin tehnologia BIEXTRUZIUNII. Calitatile fizice, mecanice si de aspect sunt similare sau chiar superioare sistemelor de profile fabricate din materiale si cu tehnologie clasica. SALAMANDER 2D se prezinta a fi un profil solid, cu o latime constructiva de 60mm si trei camere de izolare, elegant datorita liniilor suple si al unui design distinctiv care inspira incredere. 

    » Tamplaria din profile sistem SALAMANDER 2D, echipata cu feronerie ROTO LIGHT, este produsul care corespunde nevoilor unei piete dominata de posibilitati din ce in ce mai modeste ale cumparatorilor imbinand o calitate corecta cu un pret avantajos. 
   
   
     
     
     
     
 
TopBIZ - afaceri de top! Ghid CONSTRUCTORI.ro- firme constructii, materiale de constructii, constructie case, firme proiectare, constructori case, preturi constructii, oportunitati, cereri de oferta, poze produse!
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2008 Teco Grup
Toate drepturile rezervate.
eTERMOPANE.ro - firme termopane, tamplarie PVC, tamplarie Aluminiu! Deceuninck, Rehau, SALAMANDER, Deceuninck, Ramplast, Trocal, Veka, Alumil, Exalco!

Membru BIZtoBIZ .ro - Portal business to business, promovare afaceri