Despre noi Tamplarie PVC Preturi termopane SALAMANDER Noutati Promotie termopane Galerie foto Contact
 
Termopane in culori
  TERMOPANE
PROMOTIE
 
   
» Sistemul design 2D
» STREAMLINE 76
» bluEvolution
     
  SHOWROOM
TERMOPANE
 
     
   
     

TERMOPANE IN CULORI !

USI SI FERESTRE PVC COLORATE !

Alegeti culoarea preferata pentru casa Dvs. !
( click pe una dintre culorile de mai jos )

  Odata cu inaugurarea noului centru de logistica in anul 2000, s-a sarbatorit si implinirea a 20 de ani de la fabricarea profilelor colorate obtinute in urma procedeului de coextruziune care confera suprafetei exterioare a profilului o rezistenta sporita la actiunea factorilor climaterici si ai celor agresivi proveniti din mediile industriale si marine. Ca dovada a capacitatii lor de utilizare nelimitata, profilele acrylcolor produse de firma SALAMANDER au primit inca din anul 1985 emblema RAL de control al calitatii.

  In procesul de extrudare a profilelor care se realizeaza la temperaturi inalte are loc lipirea unui strat subtire de plexiglas colorat pe suprafata corpului de baza care in acest stadiu consta din PVC alb in stare fluida. Profilul paraseste linia de productie coextrudat (colorat) pe acea suprafata care urmeaza a fi expusa intemperiilor din exterior si alb la interior.

  Profilele colorate accentueaza aspectul fatadei. Locuintele atrag astfel privirile trecatorilor incantati de fatadele colorate considerate a fi drept „cartea de vizita“ a cladirilor. Chiar designul neobisnuit sau nuantele tipic regionale nu reprezinta nici o problema.

 Ferestrele SALAMANDER sunt produse intr-o multitudine de culori. Pentru fiecare mediu exista nuanta potrivita. De la albul nobil pana la culoarea ardeziei pot fi obtinute toate nuantele de culori. Culorile sunt naturale, durabile si verificate RAL, deoarece calitatea reprezinta principul de baza al firmei SALAMANDER.

 Procesul tehnologic special de obtinere a profilelor acrylcolor confera stratului acrilic exterior rezistenta la intemperii, zgariere si atmosfere agresive. Suprafata satinata, usor de curatat nu necesita intretinere speciala pe intreaga durata de viata a ferestrelor.

 Ferestrele acrylcolor, albe in partea din interior a locuintei si colorate in partea din exterior, rezistente la toate influentele mediului cum ar fi actiunea UV, vant, ploaie, frig si oscilatii de temperatura, intr-o multitudine de forme si tipuri de deschidere reprezinta un punct in plus de nepretuit pentru arhitecti si constructori in realizarea constructiilor moderne.

CALITATI

• Culori veritabile
• Usor de intretinut
• Rezistente la intemperii
• Reflexie mare 100 % reciclabile durabile
• Strat acrilic
• Profil acrylcolor
• Unelte
• Corp de baza din PVC alb


  Puneti valoare pe aspectul natural fara a vrea sa renuntati la avantajele tehnicii moderne din domeniul ferestrelor? Atunci alegerea corecta sunt ferestrele SALAMANDER din PVC cu aspect decorativ de lemn. Indiferent daca vreti sa renovati o casa la care se impune pastrarea stilului arhitectural sau pentru o constructie noua in stil rustic – ferestrele SALAMANDER cu aspect decorativ de lemn va vor convinge din punct de vedere estetic si functional. Armonia deplina cu peisajul este imbinata cu calitatile ferestrei moderne din PVC. Ferestrele SALAMANDER cu aspect decorativ de lemn exista in sapte variante decorative diferite cu efect optic ce imita lemnul veritabil.

Multitudinea formelor

Sistemele de profile SALAMANDER ofera proprietarilor de locuinte si case o creativitate fara limite. Pe langa o functionalitate convingatoare acestia au marele avantaj de a se hotari pentru aproape orice forma de fereastra. Fara probleme se pot dota cu ferestre constructiilor vechi precum si cladiri moderne. Si chiar si cele mai severe cerinte pentru protectia cladirilor aflate in restaurare nu reprezinta in acest caz nici o problema. Deoarece ferestrele din PVC sunt produse in toate dimensiunile, formele si culorile si se pot deschide in orice mod doriti.

 
   
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
 
TopBIZ - afaceri de top! Ghid CONSTRUCTORI.ro- firme constructii, materiale de constructii, constructie case, firme proiectare, constructori case, preturi constructii, oportunitati, cereri de oferta, poze produse!
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2008 Teco Grup
Toate drepturile rezervate.
eTERMOPANE.ro - firme termopane, tamplarie PVC, tamplarie Aluminiu! Deceuninck, Rehau, SALAMANDER, Deceuninck, Ramplast, Trocal, Veka, Alumil, Exalco!

Membru BIZtoBIZ .ro - Portal business to business, promovare afaceri